"Şi desfăşurând comorile înţelepţilor din vechime, pe care ni le-au lăsat scrise în cărţi, le parcurg împreună cu prietenii (mei), şi când vedem ceva bun, alegem şi socotim ca un mare câştig, când putem fi de folos unul altuia."

miercuri, 1 septembrie 2010

3 august 2010


La aceasta data s-a desfasurat vizitarea Bibliotecii Costesti de catre Biblioteca Pietrari pentru a stabili activitatile viitoare si pentru a discuta posibilitatea donarii unui numar de volume catre celelalte biblioteci din donatiile de carte primite de biblioteca gazda. De asemenea s-au discutat problemele legate de modul de aranjare al fondului de carte in spatiul bibliotecii, pentru gasirea de solutii in vederea includerii acestei biblioteci in Biblionet, modalitatea de inventariere, de cotare si de clasificare a volumelor, de inregistrare a cititorilor, activitatile desfasurate,etc. Au fost returnate volumele care au fost expuse in biblioteci, in expozitiile de carte organizate in cadrul acestui parteneriat.
Aceasta vizita a fost necesara si datorita faptului ca Biblioteca Costesti nu este conectata la internet, comunicarea fiind mai anevoioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu